Navigation Menu

FDCRO Shopping - Top komadi iz Fashion24.hr-a

Fashion Dose Croatia uvodi novu rubriku. Riječ je o shopping inspiraciji, gdje ćemo vam svaki tjedan redovno donositi informacije o trendy mjestima za shopping.
Kako bismo vam olakšali odabir, izabrati ćemo i nekoliko must have komada, koji su nam zapeli za oko, a danas smo posjetili shopping online platformu Fashion24.hr, a što smo odabrali pogledajte u nastavku.




Haljina Sophie
Sako Caroline
Torba Barrie





Suknja Velvet
Vesta Shona
Vesta Furry





Haljina Billy
Novčanik Anna


„Fashion24.hr je web-shop osnovan kako bi omogućio jednostavan i brz pristup atraktivnim modnim dodatcima te odjeći. Cilj nam je da se na našem web-shopu bez puno muke može pronaći kvalitetne proizvode u najkraćem mogućem roku, dok se sama kupnja obavlja jednostavno te gdje god i kad god kupac poželi. Osim raznovrsne ponude različitih modnih dodataka i odjeće, želimo da kupci budu zadovoljni i načinom dostave. Zbog toga nudimo dostavu unutar 24 sata* svakog radnog dana te poseban način pakiranja kojim želimo pokazati koliko nam je svaki kupac poseban! A, trenutno je u tijeku i sezonski popust!“, otkrili su nam iz Fashion24.hr-a.
*Dostava unutar 24 sata za sve narudžbe izvršene do 12h svakog radnog dana

*Sve objavljenje fotografije su autorsko pravo vlasnica Instagram stranica.

0 najdražih komentara:

#fdcro