Navigation Menu

Obožavamo nove MARA D torbice!

Da je prava torba jedna od osnovica prepoznatljivog stila dobro zna dizajnerica obuće Marijeta Duvnjak, a žene koje vole MARA D efektnu obuću sada će zainteresirati i kolekcija torbi s potpisom istog brenda. Jer MARA D torbe su zahvaljujući svojim ‘color block’ kombinacijama jakih, ‘fresh’ boja itekako upečatljive.




Prva kolekcija MARA D torbi predstavlja tri osnovna modela – Sophia, Sarah i Carmen u devet varijacija. Izrađene ručno od najfinije kože, ove torbe svojim dizajnom i kvalitetom u trenutku plijene pozornost.





Namijenjene ženama koje se ne boje nositi boje i za koje je moda svijet u kojemu nema granica i pravila, MARA D torbe unose dozu toliko potrebne individualnosti i živosti u svaku odjevnu kombinaciju.





Savršeno kompaktne i izrazito funkcionalne, MARA D torbe osiguravaju dovoljno prostora za sve što ženama treba od ranih jutarnjih sati do večeri. No, prvu kolekciju MARA D torbi upotpunjuju i tri modela poslovnih torbi koje je dizajnerica kreirala iz ‘sebičnih’ razloga.





”Kako sam uvijek u potrazi za poslovnom torbom koja bi se savršeno uklopila u moj modni izričaj, a nailazim isključivo na klasične modele, odlučila sam se poigrati bojama i elementima, te tako stvoriti nešto drugačije, atraktivne i posebne poslovne torbe u koje će stati sve što jednoj poslovnoj ženi treba – od laptopa do make-up sitnica”, objašnjava Marijeta Duvnjak, dizajnerica i vlasnica brenda Mara D.





Foto: Jure Perišić
Tattoo: Silvio Jurkić
Manikura: Jasminka Herceg za Bliss institut
Model: Josipa Janković

Tekst: press

0 najdražih komentara:

#fdcro