Navigation Menu

Fdcrobook - I Wish Couture

Danas vam predstavljamo novi brand I Wish Couture dizajnerice Andree Šket Škomac, a koja je nedavno otvorila i svoj showwroom. Otvorenju u Green Gold Centru prisustvovale su brojne poznate dame hrvatske scene, a showroom je ubrzo postao i omiljen izbor svih zaljubljenica u modu, sofisticirani dizajn, profinjenost i eleganciju.







Andrea Šket Škomac inače po zanimanju diplomirana ekonomistica sa završenom školom Callegari, talijanskom školom mode i dizajna, majka je dvije curice, te za sebe kaže da je vječni romantik, sanjar i dijete u duši.

„Otvaranjem showrooma izašli smo na tržište sa čak dvije kolekcije koje su i dalje aktualne, Impress i Take a bow. Gotovo svaki mjesec izlazi nešto novo, a naša najprodavanija haljina, koja je ponavljana i u drugim bojama je Lace Couture. Većina naših haljina su haljine za posebne prigode, vjenčanja, ali ima i modela koji su nosivi i u manje formalnim prigodama. S ponosom možemo reći kako je mnogo cura izabralo baš naš dizajn haljina za svoj najljepši dan, svoje vjenčanje. Showroom u Green Goldu je zatvoren, ali su sada naši modeli dostupni u Projekt Konceptu, najvećem koncept store-u hrvatskog dizajna - projekt osmišljen od velikog modnog znalca Viktora Drage u Kaptol Centru. Dakle, pratite nas na Instagramu i Facebook Official Page-u i sigurna sam da ćete se zaljubiti u naš dizajn.“, otkrila nam je dizajnerica.



0 najdražih komentara:

#fdcro