Navigation Menu

Desiinia – Modna priča kojoj nećete moći odoljeti

Danas vam predstavljamo još jedan brand koji je kako svojim radom, kreativnošću i prije svega vrlo zanimljivim kreacijama zadobio našu pažnju. Riječ je Desiinia brandu koji je čista inspiracija i ljepota u modnom svijetu.





1. Tko se krije iza brenda Desiinia?
Iza brenda Desiinia kriju se sestre Anja i Nikolina iz Osijeka. Završile smo Ekonomski fakultet u Osijeku, smjer marketing. Ljubav prema modi spojile smo s onime što smo učile tijekom našeg studija, te to smatramo dijelom našeg uspjeha. Velik dio našeg uspjeha je to što u ovom poslu uvijek dajemo sebe…dvije smo sestre…dva različita karaktera…različitog razmišljanja i stavova. Često puta imamo različita mišljenja, no na kraju uvijek dođemo do nekog najboljeg zajedničkog rješenja. Uživamo radeći zajedno, te smo ujedno potpora jedna drugoj :) 




 
2. Bavite se poslom koji volite. Koliko je to bitno u životu?

U životu je najvažnije baviti se poslom koji volite i koji vas ispunjava. Mi imamo sreću što uspijevamo spojiti ugodno s korisnim, te smo našu ljubav prema modi i šivanju pretvorile u posao i uživamo radeći ga.

3. Mislite li da je ljepši uspjeh preko noći ili onaj za koji se treba malo potruditi? Što zapravo za vas znači uspjeh?

Svakako je veća čar uspjeha onaj oko kojega se morate truditi. Radeći nešto što nas je ispunjavalo ostvarile smo svoj san. Tu ima puno žrtve i odricanja, na početku nije sve bilo lagano, ali i dalje tvrdimo da kada radiš ono što voliš tada je puno lakše, jer tada taj posao ne smatraš obavezom, već je to za tebe užitak.

4. Kako početi, neki savjet za sve one koje žele krenuti vašim stopama?
Ono što svima želimo savjetovati je da vjeruju u sebe i u svoje ideje. Neka se čvrsto drže svojih stavova i neka probaju, čak i ukoliko ne uspiju znat će da su pokušali - i to će biti iskustvo.





5. Kada i kako ste vi počeli sa svojim poslom?
Desiinia je započela s radom prije tri godine. Kao što smo rekle, počelo je iz hobija i ljubavi prema modi. Izrađivale smo odjeću za sebe, te nakon nekog vremena odlučile naše kreacije predstaviti javnosti.

6. Jeste li zadovoljni dosadašnjim uspjehom?

Zadovoljne smo što su ljudi prepoznali naš trud i rad i sviđaju im se naše stvarčice. Nama nema veće sreće od toga kada naše klijentice pošalju fotografije u našim kreacijama i iskažu nam svoja zadovoljstva. Drago nam je da sa svojim kreacijama uljepšavamo njihove posebne trenutke poput krštenje, krizmi, svadbi i sl. Razveselimo se kada hodajući gradom vidimo djevojke u Desiinia haljinicama - nema veće radosti od toga.

7. Izrađujete vrlo ženstvene komade. Koje biste posebno istaknuli?

Ono što klijenticama prvenstveno želimo ponuditi je udobnost. Želimo da se kada odjenu našu haljinu u njoj osjećaju ugodno od jutra do večeri. A, baš takve haljine su širi modeli, asimetričnog kroja, s volanima ili bez njih.
 



8. Stigla nam je jesen, a sudeći prema vremenu, uskoro i zima. Što pripremate za hladnije dane?
Kako nam dolazi zima i hladni dani su pred nama, spremamo romantične haljine od velveta i cvjetnih uzoraka u midi dužini. Velvet haljine još radimo i u asimetričnim krojevima.





9. Romantika, žene, detalji…što vas najviše inspirira kod svake nove kolekcije?
Inspirira nas mnogo toga. Od vanjskih stvari kao što su ljudi, vrijeme, raspoloženje…do onog najbitnijeg tkanine - često tek kada izaberemo tkaninu dobijemo ideju za novi model. Jednako tako inspiriraju nas i naše drage klijentice, a u suradnji i dogovoru s njima dobijemo nove ideje.





10. Što ćete nam još predstaviti za ubuduće?

Izabrale smo puno lijepih tkanine za nadolazeće zimske dane, uglavnom će prevladavati cvjetni uzorci na tamnoj površini. A, ono čemu se najviše radujemo i veselimo su novi cvjetni velvet uzorci.




0 najdražih komentara:

#fdcro