Navigation Menu

Posjetili smo Ivaninu Nakitarnicu

Danas smo posjetili Ivaninu nakitarnicu iza koje se krije Ivana Ferenčak koja već godinama oduševljava #fdcro dame kvalitetnim i unikatnim komadima nakita.
Što nam predlaže za nadolazeće blagdane, te što nam je novoga pripremila, pročitajte u intervjuu.

1. Otkrij nam nešto o sebi i svom nakitu?
Zovem se Ivana Ferenčak. Živim i radim u Zagrebu. Nakit sam počela izrađivati prvo za sebe, jer nisam mogla naći što sam željela, pa se svidjelo prijateljicama i malo pomalo iz hobija nastao je posao. Nakit koji radim je poseban, jer ima puno unikatnih komada, mogu ih prilagoditi željama kupaca, a uvijek se trudim pronalaziti najkvalitetnije kamenje, tako da svaki komad nakita izgleda fenomenalno.





2. Blagadni su pred nama kakav nakit predlažeš za blagdanske stylinge?
Volim ženama reći da uvijek nose nešto u čemu se osjećaju najljepše, nešto za što mogu reći „to je totalno JA!“. Za blagdane dobro prolaze „blinky“ komadi, malo glomaznije i bogatije…Ali baš za blagdane nema pravila, zato predlažem ekstravagantnije kombinacije što znači da možete staviti i svoje dvije najomiljenije ogrlice/narukvice, iskombinirati ih s make up-om, pa to sve skupa na jednostavnoj odjevnoj kombinaciji izgleda vrhunski.





3. Što si nam pripremila u novoj kolekciji?
U božićnoj kolekciji su narukvice s božićnim privjescima i puno komada od jantara. Jantar je topal kamen koji asocira na zalazak sunca, ali i vatru, toplinu, pa ide predivno i uz ljetne i zimske kombinacije.

4. Kakve materijale koristiš?
Koristim najviše poludrago kamenje. Nešto manje staklo, kosti i drvo.





5.Što dame najviše traže?
Najviše se traže troredne narukvice od poludragog kamenja s privjescima i trenutno tanke narukvice od brušenog stakla s Božićnim privjescima.

6.Gdje se može vidjeti tvoj nakit?
Nakit se može vidjeti na Facebook stranici Ivanina Nakitarnica i na Instagramu.

7. Uvodiš li nešto novo u ponudu?
Uvijek uvodim nešto novo u ponudu!;) Recimo, ovo ljeto je bila fenomenalna afrička kolekcija koja se razgrabila u kratkom roku jer je bila savršena za ljeto. Planiram opet tako nešto, bit će iznenađenja i neobičnih kombinacija, a često budu i nagradne igre… Zato pratite moje profile i otkrijte sve na vrijeme.





8. Najdraži dio tvoga posla je…
Kada mi se jave dame koje su uzele moj nakit i kažu da je uživo još ljepši Ili kada netko naruči 10 komada odjednom! Onda znam da im se stvarno sviđa kako radim…

9. Kada vidiš svoj nakit na curama, ženama…
Budem počašćena! To znači da je netko baš moj nakit uzeo da si uljepša sebe, odjevnu kombinaciju, dan… Nema većeg priznanja.





10.Koliko je zahtjevan tvoj posao?

Raditi nakit ne bi trebalo biti prezahtjevno nekome tko to voli, a ja to jako volim. Sve se svodi na sitne detalje, nizanje do kasno u noć.. Ali to je zapravo super, mene izrada nakita opušta, mogu pustiti mašti na volju i kombinirati naizgled nespojive stvari – a onda pogledati gotovu ogrlicu ili narukvicu, i oduševiti se kako je ispala!

0 najdražih komentara:

#fdcro